Nexus-leverancier blijft groeien

  22-01-2019

Voor sommigen van ons duurt het een tijdje om na het nieuwe jaar weer op gang te komen. Dus sparen een gedachte voor werknemers in de nieuwe Duitse fabriek van Marquardt, die pas op 14 december vorig jaar werd geopend!

Nexus-leverancier Marquardt heeft een nieuwe fabriek in Ichtershausen, Thüringen, geopend en zal de komende maanden doorbrengen met het samenstellen van een team van 50 jaar. Het zal uitgroeien tot een personeelsbestand van 180.

Het is gewoon de nieuwste locatie voor dit groeiende internationale bedrijf, dat niet stil heeft gestaan sinds het in de jaren twintig van de vorige eeuw werd begonnen door twee zakenpartners (die geen familie van elkaar waren, maar beiden Johannes Marquardt heetten!).

Hun bedrijf dat eenvoudige schakelaars in hun eigen huis maakt, is uitgegroeid tot een zorg van 11.000 medewerkers, die meer dan £ 1 miljard per jaar omzet. In tegenstelling tot veel bedrijven die in het begin van de 20e eeuw zijn begonnen, heeft het de financiële crash van de jaren dertig en de Tweede Wereldoorlog overleefd.

Omdat, eenvoudigweg, Marquardt nooit heeft stilgestaan. De oorspronkelijke Marquardt-partners zouden het assortiment producten dat door het bedrijf is ontwikkeld nu niet herkennen - e-drive fietsen, industriële toepassingen en complexe mechatronische systemen voor de nieuwe generatie geëlektrificeerde auto's.

Elk jaar reserveert Marquardt ongeveer 10% van zijn inkomsten voor onderzoek en ontwikkeling - en zorgt ervoor dat het een voorsprong heeft op het spel door nieuwe, verhandelbare technologieën te ontwikkelen die beantwoorden aan de behoeften van snel veranderende industrieën.

En het ontwikkelt zijn personeelsbestand met een familiegerichtheid: kinderopvangfaciliteiten en verschillende stages in technische en verkoopcarrières om ervoor te zorgen dat het zijn kwaliteitspersoneel behoudt en ontwikkelt.

Nog steeds de wereldwijde marktleider in de branche waar ze bijna een eeuw geleden mee begonnen zijn - wisselen van elektrisch gereedschap - het bedrijf blijft nieuwe producten ontwikkelen en blijft trouw aan zijn roots.

Het werken met een leverancier zoals Marquardt geeft ons hier bij Nexus het vertrouwen dat de producten die we leveren, beproefd en getest zijn, maar ook onder constante revisie en verbetering.
Producten die via Nexus van Marquardt worden geleverd, zijn te vinden in huishoudelijke apparaten, elektrisch gereedschap, industriële toepassingen, verwarming en airconditioning, terreinvoertuigen, reinigings- en aandrijfsystemen en in bekende autofabrikanten.
Nexus levert drukknopschakelaars, tuimelschakelaars en tuimelschakelaars van Marquardt, in verschillende configuraties, waaronder dubbele en enkele paal. Het bereik bevat ook schakelaars voor schakelingen en voetschakelaars.
Zoals met alle Nexus-producten, kunnen we met u samenwerken vanaf de tekentafel om ervoor te zorgen dat deze schakelaars perfect zijn geconfigureerd voor uw behoeften.

Bezoek voor een volledig assortiment Marquardt-producten die door Nexus worden geleverd onze website http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/MARQUARDT